Ont i hjärtat

Ni letar väl efter Iris när ni är ute?
Jag och Mollie går långa omvägar varje morgon och kväll, mitt på dagen tror jag hon gömmer sig då är det dessutom fler som är ute. Jag ställer klockan 6:00 varje dag för att gå ut, tänk om det vore Mollie, det enda jag kan göra är att leta, och alla ögon o öron är bra!
Det va när jag va ute o letade i tors kväll som jag drog världens vurpa, Mollie trillade också stackarn. Benen flög iväg under mig o jag tog emot mig med handen o höften, såklart höger hand. Reste mig o hade såklart ont men kontrollerade Mollie först, såklart.
Kände när jag kom hem att ngt inte stämde men orka åka till akuten vid 6 när folk säkert trillat på väg hem, nä tack.

Vaknade o handen va dubbelt så stor o knallblå så jag va duktig o åkte med mamma när hon började jobba, va själv på akuten och det tog endast 3 timmar allt som allt, jag har lärt mig att när man får gå in på gipsrummet när man får svar på röntgen så äre inte bra.
Hade en spricka typ i tummen el var den nu va, det syntes ngt oidentifierbart på båtbenet också så gips i 3 veckor o sen ny röntgen, dom tror dock det kunde va en gammal skada som syntes på röntgen, man kan ju alltid hoppas.

Jag är inte ens irriterad över skadan, mest ryckte på axlarna och jaha jaja ungefär, kul är det väl inte med 3 veckor går snabbt.

Imorgon ska jag gå upp till Skål och kolla ladan som finns där, kom o tänka på den förut, den ligger dessutom på ett ställe där det knappt rör sig ngn och har Iris gått mot Ulvsby i skogen från Stockfallet så kan hon faktiskt va där o gömma sig men nu har det gått några dagar och det är även kallare ute nu ikväll och en whippet har ju inte mkt fett på kroppen. Usch o fy så hemskt!

Fick med mig Mischa in förut från promenaden så jag ska väl kräla runt på golvet ett tag o busa med alla djur, Tuwan är faktiskt också med o busar.
Håll ögon och öron öppna efter Iris!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0