Kaos

Dygnat 2 dagar i rad nu, hyfsat seg men ändå pigg, låt mig sova inatt tack!
Har hunnit med massor, jag måste ha en bil helt enkelt, hinner så mkt mer då.
Dagen började på ÄSE kl 9, massa tankar kring det just nu...

Drog vidare till underbara mormor och efter det direkt till farmor, tog en riktigt härlig promenad med hundarna i skogen, hann träffa farfar en sväng också, tror inte jag vart där sedan jul.

Går runt med håret i en knut och onepiece på och så har jag gått runt hela dagen och har inga planer på att byta om heller, trots en stor onepiece har jag fått höra hur äckligt jävla smal jag är massa ggr idag, för ngt år sedan hade en sån kommentar gjort mig överlycklig nu för tiden skäms jag, ja, jag skäms över att mina knän sticker ut att min ryggrad synd att mina höftben kan spetsa ngn (inte mina ord heller)
Jag ser det inte själv och tkr det är bra att folk säger hur ful jag faktiskt är MEN man kan säga det på ett fint sätt. Jag är den jag är och kan inte göra så mycket åt det.
Tänk först prata sen!

Vanligtvis kan jag skjuta ifrån mig sånt men sömnbristen har nog gjort mig lite extra känslig. Eller så är jag bara fjantig, vad vet jag?

Nej nu ska jag mysa med den som älskar mig oavsett hur jag ser ut eller är, min fina Mollie!
Kommentarer
Postat av: Maria

Okej, Moral-Maria in da house. Du är så långt ifrån ful man kan komma MEN du skulle va ännu snyggare med ett gäng kilon till. Att du skäms över att folk säger att du är mager tror jag är lite dubbelt, tror att en del av dig är lite nöjd med det tyvärr och sen till slutklämmen att du är den du är och inte kan hjälpa det? Fast JO, det är ju just det du kan, du är tom den enda som kan förändra dig. Det kommer däremot att krävas en sjuhelvetes massa jobb och mod men det har du, det VET jag! Med allt detta "gnäll" sagt så vill jag att du ska veta hur fantastisk jag tycker du är och du vet att jag finns här för dig 24/7! Alltid!! Massa kramar från mig och Lopp <3 <3 <3

2013-02-13 @ 12:39:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0