In your face

Fasen vilket bra humör jag är på idag, lite skrytigt att säga fan vilken bra dag jag har, enligt många! Men varför är det så tabu att säga vilken bra dag man har?! Är det inte kul att höra hur glad ngn är? Det tycker iallafall jag!

Är det ngn mer som vill "sätta sig" på mig idag, varsegoo men gör det på egen risk, dom som gjort det hittills idag gör det nog inte på ett bra tag!
Muppen är pigg och glad som vanligt, nu har hon äntligen fått mat för dräktiga ston (som jag har tjatat om i 1-2 månader) av mig fick hon olja på eget initiativ i Tisdags och till veckan ska vi ner och göra rent tänderna så det blir smärtstillande i ngn vecka igen efter det, eller ja det bör bli det eftersom dom gräver ganska djupt i hennes lilla mun, men det hjälper ju o hon mår inte dåligt under tiden med smärtstillande heller!
Så idag känns det bra igen och det som man inte vågar säga till ägaren vill inte jag heller höra, tycker om hästen precis lika mkt som S och både jag och S vet att hon är gammal men jag vill inte höra att hästen ska dö snart! Punkt!

Nu ska jag köra mormor till bergvik sen blir det tjejkväll på stan!

Over and out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0