.

Tisdag äntligen, feber o ont i halsen vilket är mindre skönt men ingen rast o ro här, det finns det inte tid till. Ska bege mig till stallet nu, där får det bli uteritt i det "fina" vädret, finns inga krafter till att va i ridhuset idag så åka med låter som en god idé OM hon nu inte är snorpigg.

Sen blir det direkt hem och plugga som bara den, sitter hemma o läser idag iallafall, passar bra det :)

Ang, jobbet som skulle va heltidsjobb så tog jag det ändå, fick 10 kr mer i timman men la jag ner min själ i jobbet så fanns det goda chanser till heltid, hon tyckte jag gjort ett mycket bra jobb hittills, man tackar!
Hon sa vad hon tyckte om mig på intervjun o undrade om jag alltid va så lugn, ja det är litegrann min grej, men vissa saker gör mig helt olugn men det ska krävas mkt för att jag skulle få panik i jobbet, det skulle väl va om ngn kräks på golvet o jag måste torka upp, haha DÄR skulle paniken sättas igång, skulle dom ligga på golvet med en öppen fraktur, nej inte det heller.
Nu hoppas jag på mycket jobb o att delegeringen är snart igen, lite svårt att jobba utan att få ge medicin det är lixom ett måste!
Och till alla dom som är sura o missunnsamma för att jag fått jobb utan hel utbildning -fortsätt va sura ni, det drar ner erat humör mer än mitt!
Man kan inte sitta o vänta på att ett jobb ska komma o knacka på dörren, krävs lite mer än så. Och dessutom har jag redan mkt fina betyg på några kurser, och det är dessa kurser som egentligen räknas när man ska jobba i hemtjänsten, dessutom har jag jobbat som undersköterska tidigare -HAAAAA!
Och dethär är inte det jag vill i framtiden, men ett jobb sitter fint nu tills jag kan söka universitetet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0