,

Tjatja bitches!
Ledsen men va bara tvungen, Hatar att jag älskar Daniel Paris.

Får erkänna att jag sviker Facebook, instagram skare va, så är det bara!
Kollar in Facebook någon gång ibland bara, blir ändå bara irriterad av vad endel så kallade vuxna skriver, skämsluvan på!
Så inte Facebook utan instagram is da shit!!

Nuuu får jag äntligen säga till folk hur otroligt glad jag är att världens underbaraste är gravid, jag har bitit mig i läppen många ggr när jag velat säga det till dom som känner Linda, ska bli så roligt att följa dig på denna resa Linda, du vet att jag aldrig skulle svika dig, och dom som sviker för att du får barn är bara skräp ändå! Du kommer bli världens underbaraste mamma och jag längtar efter att få snosa på en mini Linda eller en Liten mini J.
Fick en bild från ultraljudet idag och jag har kollat på den minst hindra ggr och blir lika tårögd varje gång, tänk min Linda ska äntligen få bli mamma<3

Nu ska jag ta tag i scrapbookandet som jag borde gjort tidigare i veckan, men som vanligt sitter jag med kortbeställning dagen innan, bra drag Sara men det är ju dumt att va ute i god tid!

Imorgon väntar kalas för Farmora, förra året satt jag på akuten och gripen på hennes kalas men denna gång tänker jag sitta på altanen med kusinerna runt mig, ska fixa present till Meg också, va visserligen inte bjuden på kalaset men det ska inte gå ut över lillan att jag inte fick komma på hennes första kalas (bitter?? -JA) present ska hon ha ändå :)


Kommentarer
Postat av: Linda Blom | bebis i magen ♥

Jag älskar dig min underbara vän! Jag grät när jag läste det här inlägget!! Jag kommer aldrig svika dig heller <3

2012-09-22 @ 13:04:56
URL: http://lindablom.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0