Toooooorsdag

Haft en riktigt bra dag, började dagen hos Muppan, helt själv i stallet. Eftersom hon blödde så i munnen i Tisdags så fick hon en promenad bara, eller ja hon va ute och gick med mig, vilken ångvält, 51 kg mot 419 kg va det absolut idag, flög som en vante! Men det gjorde inte så mkt idag, orkade inte bry mig faktiskt tyckte det va jobbigt när hon är så pigg och glad, men man kan inte ge en häst smärtstillande för att den ska få i sig tillräckligt med mat, det går inte, visst under en kort period men nu har det blivit för ofta och nu får hon det för att kunna äta bra sista tiden, jävlajävlajävla tänder! Bröt ihop när jag åkte därifrån, tittade på henne i hagen när jag åkte därifrån och hjärtat gick i tusen bitar. Tror hon kände att jag va lite ledsen för oj va kelsjuk hon va i hagen, gick efter mig när jag va på väg ut ur den och det tog mig kanske 30 min att gå därifrån.
FAN!

Körde till stan och samlade ihop mig och mötte upp U för en långpromenad och pratade om allt och inget, skönt men jävligt kallt!
Efter det direkt till mormora och sen farmora, har alltså hunnit med en del idag ändå :)

Har duckit alldeles för mkt kaffe idag på tom mage, fick en tekaka hos farmor så nu blir det VATTEN i mängder och 2 näringsdrycker för att få i mig lite nyttiga bokstäver o alltsåntdär nödvändigt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0