Sov gott

Jobbigaste dagen någonsin, har aldrig varit så ledsen.
Muppan har varit jättelugn hela dagen, jag och S lyckades hålla oss lugna vi med, vi bestämde att vi skulle va så "glada" som möjligt när vi va med Muppan, men tillslut gick det bara inte.

Mitt allt finns inte mer, jag kommer aldrig ha en så bra vän, även om det har varit jättejobbigt idag så får vi inte glömma allt roligt vi haft, hon fick smärtstillande nu på morgonen också så hon fick äta sig mätt och det har hon nog inte gjort på länge.
Finfina häst jag kommer aldrig glömma dig.
Nu slipper du ha ont i domdär förbannade tänderna.
Hon har levt ett underbart liv och S har haft henne i 18 år så ett bättre liv har hon inte kunnat ha.

Jag har grinat konstant sedan sista klappen och pussen, eller jag lyckades somna någon timme på soffan nyss.
Det har aldrig varit så långt hem på cykeln som det va idag, försökte gömma mig bakom halsduken men det är bra om man ser vägen också, varenda en jag mötte stirrade ögonen ur sig men varsågod har ni inget bättre att kolla på en fredag förmiddag så...

Jag och S kommer fortsätta hålla kontakten, hon är bara för go och jag kommer sakna henne lila mycket som Muppan men S finns kvar iallafall!
Ska ordna lite med Presenter till henne till veckan som tack för att jag fått ha hennes häst så mycket jag velat.


Nej fy vilken dag, ont i huvudet har jag fått också.
Ska inte göra ett dugg idag, skulle behöva städa, ta en långpromenad ned hunden, handla m.m men det finns helt enkelt ingen ork kvar.
Mollie verkar inte bry sig så värst mycket över att det bara blir några korta promenader idag, och katten har väl aldrig luggit så still som idag, ligger hopkurad och spinner tätt intill och har gjort precis hela dagen.
Förklarade för Mollie att hon skulle bara våga bli dålig, nej hon får allt vänta många år till gärna leva "över mig"


Tack alla fina ni som hört av er på ett eller annat sätt, orkar inte svara med tack och kram till er som kommenterat bilderna jag lagt upp, för jag bryter ihop varje gång jag ser dom men jag har sett och det värmer något otroligt!


Kommentarer
Postat av: Maria

Massa kramar gums! Jag finns ett tel.samtal bort 24/7!!<3<3<3

2012-10-19 @ 21:26:37
Postat av: Louise

Att behöva ta farväl av sin bästa vän eller någon annan som står en nära är aldrig lätt. Man sörjer i flera år efteråt och gråter så fort man ser bilder eller saker efter den som vandrat vidare.

Jag lider med dig. Det är inte lätt men man får försöka tänka på att de har det bättre nu och vilket bra liv de hade innan de blev sjuka.

Varma kramar från mig, Zoé och Chanel <3

2012-10-20 @ 14:23:42
URL: http://louiseerikson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0