Helg!

Nu tar jag helg, har planer precis hela helgen, och inte så förvånande så är det häst häst och häst, ska med N och F imorgon och kolla på en ponny som N rider, hon vill träna för mig men jag gör väldigt klart och tydligt att jag har ingen som helst utbildning, jag hade hand om barngrupper i Stockholm men det va ganska små barn ( men vilka talanger hela högen!!! ) och jag påstår aldrig någonsin att jag passar till att ha så kallad träning, men jag kommer gärna och petar på sits och kommer med övningar och sånt men jag skulle aldrig någonsin ta betalt el liknande, det vore bara så fel för mig! Men om någon vill att jag påminner om sitsen och sånt så ställer jag såklart upp.

Jag är rätt säker på att jag är på väg in i ett skov igen, behöver jag säga att jag inte har tid?! Matlusten är obefintlig och jag blir mätt redan vid några tuggor, jag kan lassa in otroliga mängder mat annars och snabbt går det också, men nu får jag tvinga i mig resten av maten. Jag avvaktar tills jag ska till läkaren och redan veckan efter jag ska till läkaren har jag en gastroskopi inbokad så tills dess kör jag med bara näringsdrycker, ska egentligen bara äta ett lagat mål om dagen och frukost, lunch o kvällsmål ska va näringsdryck så skärpning där så blir det nog bra, får jag ett skov nu så tappar jag minst 10 kg och det har tagit mig hela sommaren att gå upp till 52 ( som tydligen va 51 igår så ngt är galet!) så NEJ jag har inte tid!!

På söndag är det också häst som gäller:)

Och nu är det faktiskt en powernap som gäller för mig! Gonatt en stund och ha en underbar fredag och drick lite vin för mig med eftersom jag ska köra tidigt imorgon får jag nöja mig med vatten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0