Freeeeedag :)

Äntligen helg!
Vaknade med feber imorse, men la mig på soffan och vaknade 5(!!) timmar senare, utan feber?! Ingen gladare än jag, eller möjligtvis mamma som skulle ha barnvakt, jag sa att dom fick avgöra själva eftersom jag hade feber på morgonen men inte längre och svaret blev jag kmr om 10 min.
Så just nu sitter jag på nedervåningen och lyssnar på ett övertrött barn som mormor försöker natta, vi byttes precis av efter att jag suttit där 1 timme.
Fin hon min lillasyster, hon har varit jättegoo idag, utom när man försöker få i henne mat då är det alltid bråk! Blir så frustrerad när hon inte äter, men det är väl ingen idé egentligen, barn äter väl när dom är hungriga? Lyckades få i henne lite iaf, eller ganska mkt tillbehör men väldigt lite kött. Suck på folk som bråkar med maten (hosthost)

Mollie är helt slut efter idag, herregud vilken genomsnäll hund jag har, kommer aldrig få en hund som henne igen, snällare har jag verkligen inte träffat och nej det är inte för att hon är min jag säger det, det säger alla som vart mkt med henne. Min klippa, mitt allt!

Idag är det 1 vecka sedan Mupp somnade och jag saknar henne mer o mer för varje dag, va glad igår när jag vaknade tänkte att det är Tors o att det va stalldags men sen kom jag ihåg att hon inte finns mer...


Men nu verkar det som om jag får gå upp och fortsätta natta lillan, låter som hon river sitt rum.
Ha en fin helg alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0