Attans

Idag har jag inte fått en enda god nyhet från ngt av ställena jag haft på min kalender idag..
"skolan" jag läser på läggs ner i December, jag har alltså 2,5 månad på mig att bli klar på 1 gymnasieår, allt går om man vill men chansen är väldigt liten! Under mötet med "praktiktanten" som jag fortfarande kallar henne för så spånade vi i vad jag ska göra efter det (nej jag kan inte fatta beslut utan rådgivning, sån är jag! Veligast i stan ungefär) besöket tog nästan 2 timmar, jag räknade med 30 min som det brukar va -Max!
Blev inte jättemycket klokare men vi ska till en syo och kolla upp utbildningar man inte behöver gymnasieskiten till, men det här va det sista jag ville höra just nu, FUCK rent ut sagt!
Jag vet precis vad jag vill men behöver ha ngt att göra efter December av olika skäl så jag kan läsa på komvux vid sidan, kan inte ta mer studielån för KOMVUX studier nämligen! Ajajaj!!!
Nu är det bara att hoppas på att jag får en heltidstjänst på attendo innan December alternativt får hoppa in o jobba på fler områden än Herrhagen.

Arbetsterapeuten har dessutom släppt mig helt och hållet, jag får jättebra hjälp i Örebro tyckte hon och det får jag, ingen slår Johan, helt klart är han bäst! MEN Johan kommer bli vansinnig han är redan sur för att jag fått så få tider, men han va välkommen att ringa Lena om det skulle behövas ngt extra besök hos henne, men det jag gör hos henne kan jag sitta hemma och göra, Johan kommer med nya träningsuppgifter och efter varje besök där är jag galet motiverad till att träna, ska till honom om 2 veckor så får vi se vad han säger då, ska till Kurtelurt i November också som jag har ångest för, sist pratade han om en till operation eftersom han inte är helt nöjd. Men ingen sjukvård går att jämföra med den i Örebro, bara sjukhuset är helt otroligt, så fräscht och det känns inte "sjukt" att gå in där, dock är det så stort så man blir snurrig, här hemma hittar jag som i min ficka, ganska illa egentligen!

Fick tid för gastroskopin idag också, lika bra att ta allt okul på en o samma dag så kan jag ha skoj imorn istället.
Nej nu sitter jag och hoppas på ett under att skolan får va kvar, idioti att ta bort den men allt ska ju skäras ner.
När jag ändå håller på o tjurar så ska jag ställa klockan och boka tid hos Dr Stark och ringa kirurgen imorgon sen tänker jag ha kul!

Nu xfactor och mys med hunden som har ont, har varit dum och ställt banankartonger som jag släpat ner från vinden framför sovrumsdörren, moahaha inget mer bitande på bandaget här inte!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0