Tisdag

Kära lilla voff, Mollie skyddar mig hon, hon lämnar inte min sida nu när jag är sjuk och jag märker på henne när jag är på väg att bli sjuk innan jag känner ngt själv. På varje kvällspromenad morrar hon direkt om ngn går bakom mig lite för nära, hon känner av direkt om ngn människa som jag inte vill ska komma nära är på väg mot mig, är lite lätt paranoid efter mina underbara grannar vi hade i somras!
Fin hon, min lilla skyddsängel<3
Jag har fått ny behandling mot ett mest troligt skov i matstrupen och läkartid på Måndag, dom ville helst inte göra ett nytt försök till gastroskopi då jag tydligen tyckte det va jättejobbigt(mins som sagt Ingenting) men eftersom både jag o läkarna känner till hur min kropp dummar sig så är det nog ett skov, har jag fortfarande problem el går ner mer i vikt tills Måndag så blir det en ny skopi går inte det försöket så blir det i hel narkos, jag varken har tid eller lust att hänga på sjukan just nu...

Imorgon kmr äntligen Mischa och jag har bilen så har massa som ska hinnas med, måste försöka klämma in ett besök hos farmor o farfar, är det bara jag som får dåligt samvete om jag inte hälsat på på över en månad? Mormor får jag ångest för om jag inte sett henne på 2 veckor, gör liksom ont i mig att hon alltid sitter själv. Sen att min morbror är som han är gör inte saken bättre precis.


Sitter nersjunken i soffan och blir irriterad på grannen som låter som en hel Karl, visst bor vi vägg i vägg men är det ens möjligt att snarka så? Kan knappast va hälsosamt... Och finns det ngt mer irriterande än ngn som snarkar?
Nej tror inte det, inte just nu iallafall!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0