Ny energi

Min dietist är den törraste på denna jord MEN hon är nog fasen världens snällaste, ett besök där och jag är fulltankad med energi!
Jag är inte speciellt glad att jag nu ska dricka 7 näringsdryck/dag men det är ju av en anledning så jag får lyssna på henne, och 7 är för att jag ska sluta rasa i vikt så 7 är egentligen minimum och det ska jag hålla kvar vid sen när jag kan äta normalt igen så jag kan gå upp, lång väg kvar till normalvikt men hon har sommaren som mål på halvnormal vikt, en vikt som läkarna tycker är absolut minimum sen tar vi dom sista 5 kg till normalvikt under sommaren, prio 1 just nu är att inte gå ner mer.

Hon gick in och snokade provsvar åt mig från gastron men dom hade inte kommit så jag får vänta på behandling ett tag till.


Fick som sagt världens peppryck imorse så jag har storstädat hela lägenheten, strukit och bytt gardiner, slängt ner tvätt i maskinerna, tagit långpromenad med Mollan och en himla massa mer, låt nu detta pepp hålla i sig ett tag, är fortfarande sjukt less på allt med sjukhus men jag är inte lika påverkad som tidigare i veckan.


Nu ska jag väl sluka 2 näringsdrycker till lunch sen kommer Misha ner och leker med Mollie, perfekt att ha en lekkompis till henne, visst har hon KF men det är inte samma sak. Längtar sååå till våren och hoppas så på att min och grannens plan går :)

Ha en underbar dag


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0