Ett år klokare

Tänkte skriva vad vare jag sa som rubrik men såg att jag aldrig publicerade det jag skrev igår, skrev iaf att jag hade en konstig känsla inför läkarbesöket jag hade imorse och nu -va vare jag sa?!

Själva läkarbesöket tog Max 10 min, blev "tvingad" till prover och sa att jag tar dom om M sticker, hon ringde och kollade om hon hade tid med mig hon bad också M sätta pvk och sätta 1 glukospåse, hörde M i andra änden halvt skrika åh herregud, på henne jag gör ett försök men jag lovar inte att det går. Haha fan va illa!!
Fick en tid för ny gastroskopi på Ons och det är min läkare som gör den, hon berättade lite om vad jag gjort senast, skämsluvan på! Men hon frågade om det va ok att fortsätta trots att jag grinar och stretar emot men ge mig mer lugnande, helt sjukt att jag inte kmr ihåg ngt.

Gick bort till dagvården och M värmde ordentligt och det gick finfint att sätta slangen, lika chockade båda 2, när ena påsen gått in kom provsvaren och det va bara att sätta in en påse med kalium också, kände klart att jag inte vart ok innan jag fick vätskan, men jag har nog gått uttorkad så länge att jag "vant" mig men efteråt kände jag mig som en ny människa så denna gång var det värt att sitta på dagvården hela förmiddan.

Skulle ringt Dietisten men glöm inte det imorn nu Sara!! Jag ska hoppa över att äta fast mat helt och koncentrera mig på att få i mig vätska, det är viktigast! Lite dumt med vikten bara men jag får ta det när jag kan svälja normalt, alltså utan att vilja självdö så fort jag sväljer.

Ska räkna med att det blir kortison på Ons, men jag tänker inte förbereda mig på det, det tar jag då, onödigt att oroa sig i onödan.


Imorgon fyller fina gammelfarmor Anna 80 år så jag ska iallafall dit med en stor bukett rosor<3

Nu somnar jag snart i soffan så Gonatt på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0