Ventilerar mig lite

Nu är det dags för ett riktigt "klaginläggdeluxe" igen, men det är frivilligt att läsa, bra va!?
 
Va på läkarbesök på magtarm mottagningen idag, nu ska jag alltså sättas in på "dödsmedicinen" igen, nej skämtosido men medicinen som höll på att ta mitt liv i höstas ska jag nu börja äta igen, provtagning 1 gång i veckan tills återbesök om 2 månader...
Blev insatt på ytterliggare 2 mediciner som också sattes ut i samband med pancytopenin. Men dom är inga farliga mediciner, den andra däremot är en form av cellgifter, jag va inte så jätteorolig tills det att läkaren ringer upp mig några timmar senare, hon hade inte förstått hur dålig jag va i höstas (inte jag heller för den delen) och blir jag lika dålig denna gång så är det nog byebye, jag hade tydligen änglavakt sist.
Men som Linda sa så är jag nog en katt, haha dom har ju nio liv. Känns lite sådär att äta dom igen, men dom vet väl vad dom gör, eller!?
Tog upp hur klen jag känner mig så fort jag gör något, hon skyllde på dålig kondition men tog ett blodtryck, o inte konstigt att jag känner mig klen, har ett blodtryck på 85/72 WHAAAT, jag brukar känna av det när det är under 110 i övertryck. Fick order om att gå upp minst 10 kg i vikt, få i mig ordentligt med mat/näring och dricka ordentligt samt ta det lite lugnt, så är det sol imorn så hittar ni mig på en badstrand o på kvällen i stallet, då har jag ju vilat under dagen iallafall.
 
Som pricken över i så blir det en gastroskopi igen, gissa om jag jublade av glädje, eller njaej inte riktigt kanske.
Trotts dåliga nyheter på sjukan så har dagen varit underbar, avslutades i stallet med fotografering av mig o Mupp med Linda och Emma.
Lovely!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0