Varför Lösen?

Många undrar varför jag satt lösen (igen) men jag vill ha koll på vilka som läser just nu.
Tycker alla mina inlägg är tråkiga och bara massa klag hela tiden, men just nu är mitt liv bara sjukhus känns det som. Men jag är lika glad för det!
 
Igår va Fanny här o vi delade en flaska vin, rose faktiskt, jag är mer för rött vin, men dethär va supergott, Hidden rock rose. Rekomenderar det varmt, även det röda hidden rock, 5 av 5 toast -Kanongott.
När det va slut kom jag på att jag hade lite sprit i kylen, efter att det va slut så kom Linda med jordgubbslikör, alldeles för sött för min del, vaknade vid 4 och ångrade grovt att jag tog likören. men nu mår jag prima igen.
 
Va till dietisten igår, vägning, mätning och ett nytt kostschema som ska följas utan undantag.
Hade blivit en halv cm längre, är det möjligt? 173,5 cm "kort"
Vikten där emot va betydligt mindre än jag trodde, jag ser ut att väga typ 65-70 minst, men herregud 49 kg "tung" till mina 173 är alldeles för lite, måste va fel på hennes våg (note to myself!!)
Kunde inte låta bli att bli lite glad över vikten, anorektiska sidan hälsade på mig där, men idag är mina tankar på en bättre sida, tack o lov.
 
Mitt kostschema ser ut (Note to myself igen)
 
7-8 frukost; 1 Näringsdryck
 
Lunch, kokt kycklig/fisk/kött + potatis(ej färskpotatis)/pasta/ris och gärna skysås till, kokt morot i små mängder+grönsallad. Eller en omelett
 
Middag: som Lunch
 
Sent kvällsmål: 1 ND
 
Det är alltså ett kostschema som jag ska öka i vikt på??
Man måste ta hänsyn till att jag har chrons och har svårt att ta upp näring, Så INTE ett kostschema för andra som är friska!!!! -VIKTIGT att notera. Kopiera ALDRIG någon annans kostschema, det är ordnat av en Dietist enbart för mig!!!
 
Jag får alltså bli kompis med mina ovänner näringsdrycker igen, håll för näsan o svälj o se glad ut!
 
Dags för Lunch, gör det enkelt för mig idag och tar en ND, får byta ut lunch mot det om jag inte orkar laga mat :)
 
Ha en fin dag!
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda Blom

Du ser din spegelbild helt fel, vännen. Du är sååå smaaaaal och numret på vågen visar det ganska tydligt. Nu skall vi fasiken få upp dom där kilona!! Träng bord den där lilla djävulen som sitter på din ena axel och snackar om hur du ser ut och vad du väger <3

2012-07-12 @ 12:59:15
URL: http://lindablom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0