Måndag

Fortfarande less på sjukvården, men som tur är inte lika less som förra veckan.
Jag har sagt det förut men säger det igen, jag har världens absolut underbaraste läkare! Va på "besiktning" idag igen, mycket riktigt hade jag rätt i att jag va tvungen att ta bort fler, dom 3 som jag hittat ska bort, men han hittade även 5(!!!) till på ryggen som ska bort.
Fick beröm för mitt tränade öga och han tyckte jag skulle bli hudläkare :P
Han sa inget när jag gick över mig med luppen från topp till tå, och när han är tyst då vet jag att det inte är bra så jag sa du är för tyst och ser för allvarlig ut då fick jag veta att 8 fläckar ska bort o det så snart som möjligt.
MEN jag får bli sövd denna gång och eftersom jag inte gärna kan visa kirurgen vilka som ska bort så ska jag till honom precis innan jag går till OP och bli ritad på.

Han tror att jag har en ledsjukdom som bidrar till cancern, kan nog stämma för ända sedan jag va liten har jag klagat på värk så det ska kollas upp efter jul, men det är tydligen en ovanlig sjukdom men han tyckte eftersom jag är hans yngsta patient som dessutom är hårt drabbad av cancern så är det väl inte så konstigt om jag har fel ngn mer stans.
Tror inte jag behöver säga hur irriterad jag är?!
Jag har hittills tagit bort 8-9 fläckar och EN(!!!) enda sketen har varit ofarlig, det har vart cancer i den med men godartad.
Förstår ni hur jag set ut på magen och ryggen? Inte alls kul och han säger själv att jag ser för jävlig ut o att jag får hemska ärr, mjo tack! Men hellre se ut som en Zebra än spridd cancer.

Jag gick upp till grannen när jag kom hem och fixade julgodis med henne, hon är också hur go som helst.
Jag är bortskämd med så fina o underbara människor runt mig, kärlek till er!


Nu ska jag försöka sluta tänka på kommande sjukhusbesök, jag kan inte påverka det på något sätt ändå, men jag kan inte låta bli att tänka
Varför just jag?
Varför ska jag ha 1 miljon operationer inplanerat?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0