Underbara Helg

Vilken underbar helg jag haft, hade Skrållan på besök inatt, sjukt ouppfostrad men hon mår bra och får kärlek det är det som är huvudsaken!!
Jag skulle dock aldrig klara av att ha en så ouppfostrad hund men hon är inte min längre så.

Och igår fick jag besök o besöket hade med sig gott vin så det blev vin o mys några timmar, snacka lyx o få hem både vin o en vän bara sådär.
Mupp hade vilodag igår men idag va det dressyrdags igen, vi kunde tydligen inte fatta vänster galopp idag, hornen kom fram på oss båda men jag vann -Haaa tråkigt för dig Mupp!
Efter diskussionen och En tjurig häst så gick det visst bra att fatta vänster, tror hon märkte att det va trevligare att göra som jag bad om direkt :P
Hon har ätit lite dåligt 2 dagar nu så jag hoppas så innerligt att det vänder tillbaks igen, nu som allt går bra o hon går upp i vikt o börjar bygga muskler och går bättre än någonsin i ridningen, tänkte direkt att eftersom hon tjurade till det idag att det va ngt som inte stämde men nej sa åt mig själv att sluta va så mesig med porslinshästen. Så snälla snälla snälla bli inte dålig igen!


Veckan som kmr är ganska lugn för min del, bara ett sjukhus besök och skola 3 dagar! Veckan därefter däremot är inte kul alls, tur jag har Muppen alla dagar då med, Operation och prat med dr. Stark Ser inte fram emot det, men det måste göras så då kan jag inte leka struts som jag gör för tillfället.

Hare gött alla ni fina :)


Kommentarer
Postat av: Fanny

Vi har en i stallet vars pojkvän skulle hämta sin son på dagis och då säger personalen att "nejmen platsen är uppsagd, han har flyttat med sin mamma till Skåne". Också ganska stört.

2012-08-19 @ 01:07:44
URL: http://fannymillom.blogg.se
Postat av: Fanny

Men. Nu kommenterade jag ju på fel inlägg!

2012-08-19 @ 01:08:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0