Trötter

Nu har jag landat i soffan efter att ha rört mig konstant sedan 6 imorse, skulle hämta upp Nomis hund Imon förut men U ringde lite lätt upprörd o frågade om jag kunde ta 2 hundar till, självklart! Dom ställer upp på mig så mkt så det va inget att tveka på.
Jag hade möte om skolan och alla hundar va med, hunddagis?
Efter det till stallet, skulle ridit idag men med 4 hundar och ett hett väder så får hon vila idag istället för lördag, när jag har fröken så rids hon 5 dagar, promeneras för hand 1 och vila 1. Hon är betydligt trevligare att rida ut på när hon går mer:) så nu ska jag säga till S att jag vill rida dom dagar inte hon rider.
Borstade o myste och lekte följa John i hagen, hon är så söt när hon springer efter mig o busar.

Åkte vidare till farmor o farfar där jag fick årets skratt, farfar slutade tidigt idag o satte sig ute med mig o farmor, jag sa åå titta på Mollie va söt, farfar vred på sig o det knakade till i ryggen på han o han ryckte till hela han, vände sig på nytt o när han vänder sig igen så brakar hela stolen och han ligger raklång på altanen och kläcker kommentaren oooooj nu hamnade ryggen rätt också, o istället för att resa sig lägger han sig ner på den trasiga stolen o säger ja man kan ju ligga här och sola också. Jag har inte skrattat så på evigheter, ont i magen ont i kinderna och tårar som spruta, tack Goa farfar för årets absolut roligaste:)

Nu ska jag mysa lite med mitt hunddagis


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0