Söndag

Tänkte ta sovmorgon idag, det tyckte inte Tuwan däremot, 4 väckte hon mig, har redan varit ute på 1,5 timmes promenad med en lätt medvetslös hund så nu ligger vi som 2 strandade valar i soffan.
Fick äntligen träffa Linda i fre, hon va så snäll o såg till att hundarna höll sig bak i bilen, sen blev hon med o gjorde maten till Mupp, hade bara det kvar eftersom höbalen inte öppnad o hade jag öppnat den så hade det varit på fel sätt så bättre att vänta, lämnade av zoo't till tjejerna o jag o L åkte o käkade glass, mys!

Efter det drog jag hem till U och H så då va det hundar överallt igen, fin musik från tjejerna o lite film, vidare till nästa ställe där slutade det mer en arg Sara som hade glömt vart hon ställt bilen, att leta bil i mörker samtidigt som man fryser är inget jag rekommenderar, mörkt va det också-dumma höst!

Idag har S kommit hem så ingen Mupp idag, om hon inte vill att jag rider, orienteringstävling i skogen idag o hon är inte jättepigg på att rida i ridhuset, rider hon ändå så är det jag som shoppar idag, behöver (egentligen inte) nytt i garderoben!

Skulle vilja se syster lite också, fick ge henne en kram i fre, innan det va det nog 2 v sen jag såg henne:(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0