Sluta blanda in oskyldiga mini människor

Nu är det dags att ta upp något som gör mig så arg så jag kokar..
För det första detdär med att ens så kallade vän blir tillsammans med sin väns sambo, att sitta o gulla med vännen för att hon är ledsen över att förlovningen är bruten o sedan säga att man är glad för sin egen skull för att man träffat en ny, som dessutom har samma namn som sena hjärta blivit krossat på, när personen frågar behöver man va orolig så svarar personen nej. För att det senare kommer fram att det är personen i fråga. -ÄCKLIGT!
Denna person kommer få ett helvete från min sida när personerna inte bor under samma tak längre!
Och inte för att denne betett sig som ett grisarsle utan för att barnen får ut för det.

Sen till en annan sak som gör mig arg, jag som står bredvid ser hur illa min fina vän blir behandlad av någon som säger sig vara en vän, i mina ögon är man ingen vän när det enda man gör är att slänga skit, bete sig som en 1 åring m.m även här blandas barn in, det finns inget så gör mig så förbannad som när man blandar in oskyldiga barn. Du vet själv vem du är min vän, och du är den bästa vän man kan ha, ifrågasätt aldrig det! Det är INTE du som gör ngt fel. Och jag älskar dig så innerligt!

Vart ville jag komma med detta sura inlägg då? Ne ingenstans men jag orkar inte hålla allt inom mig, skönt med lösenskyddaf blogg så jag kan skriva precis som jag känner o ha någorlunda koll på vilka som läser.

Nej sluta blanda in barn i era problem, barn har inget med detta att göra och oavsett ålder på barnen förstår dom så mkt mer än vad man tror! Låt barnen va!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0