Mini Zoo

Herrejisses jag måste sluta passa hundar, haha just nu ligger 2 bollar i mitt knä och 3 större bollar ligger i en klump på golvet. Jättemysigt men mindre mysigt o promenera, 2 dom inte vill gå, 2 som ska leka heeeela tiden(1 av dom Mollie) och 1 går som jag vill.
Kul för Mollie o leka av sig ordentligt, tror alla hundar sover gott inatt, men jag skulle inte klara det en längre tid.
2 av dom är valpar, alltså man dör ju lite va det är gulligt ned valpar.
Men om ngn vecka ska M bo hos mig om allt går som det ska så då får det räcka med M&M (haha godis)
Ska passa en liten liten hårboll som älskar att leka med Mollie ett par kvällar/nätter varannan vecka.

Nu behöver jag all kunskap jag kan få från er som kan häst och är DUKTIGA på foder!
Jag blir tokig på Mupps vikt, hon håller inte hullet och tanken slog mig att sätta henne på foder för dräktiga ston, har fått tips från flera att göra det, det plus olja, fast olja kan dom bli pigga av och den varan behöver vi inte mer av men funkar det så får jag väl hålla i mig lite mer än vanligt. Tror ni på att sätta henne på det fodret?
Just nu står hon på, kraft grund 0,25 morg 0,5 kväll. Och müsli -cool mix. O vitaminer o sånt. Jag köper allt utom kraften, det har jag själv valt att göra och det gör jag gärna, men müslin är slut hos tillverkaren och det tar slut om 5-6 dagar så och nya leveransen kommer om 3(!!!) veckor, och såklart säljs det bara på Färjestad, ja så 3 veckor kan bli mer... Då blir det ändå ett uppehåll o måste trappas upp från start, då känns det som jag hellre köper ett foder som säljs på fler ställen o trappar upp det. Vad säger ni? Hon är "min" i 2 dagar till så skynda skynda :P haha nejdå jag får göra det jag tycker är lämpligt eftersom vi båda tkr om hästen lika mycket.
Fick råd att sätta in soyaprotein men det vågar jag inte ifall hon skulle få fång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0