Höst

Vem stängde av den lilla värmen vi hade? Jag är kvar på våren än, sommaren har inte kommit ju. Men man får vända det till ngt positivt
•man kan gå med tjocka varma tröjor utan att bli uttittad bara för att alla andra går i kortbyxor o linne, frösen jag vet!
•det är mysigare o sitta inne med massa tända ljus o regn som smattrar på rutan
•man slipper oroa sig för att bli bränd av solen

Har myst med Linda 2 dagar i rad nu, underbara människa!! Hann med shopping igår 1 styck jacka för 200:- inget att tänka på! Och lite annat till min redan överfulla garderob(er)

Dietisten imorse gjorde mig sur, jag har kämpat med dessa näringsdrycker o matschema hela sommaren, ställde mig på vågen 51,7 fucking kg med kläder, sinnessjukt!!! Inte ok!
Ska fortsätta med matschemat men byta ut lunch eller middag med näringsdryck så 1 mål mat/dag och 3 nd istället för frukost, lunch/middag & kvällsmål. Kör på det till November så ser vi sen vad som sker. Börjar imorn för idag åt jag lunch med Linda på Ikea o köttbullar o mos ingår inte i mitt schema.

Har somnat på soffan 2 dagar i rad nu o jag sover aldrig på dagarna, blir helt fel, men har luggit som en klubbad säl, tror det är all stress inför OP förra veckan som släppt, om ngn vecka kommer samma stress tillbaks, ser förövrigt ut som en zebra på magen o ryggen, vackert med massa krokiga ärr, det största 10-12 cm, det minsta än sålänge 2-3 cm men det kmr bli större vid nästa OP men hellre det än ngt annat :)

Imorgon blir det närmare 1 mils promenad start kl 7 för mig, gå till stan möta upp U 7:30 o gå 5 km sen hem från stan igen härlig start på dagen men 7:30 lite väl tidigt, efter det skolan o sen träffa Fanny, Wiihoo

By the way hade jag en jäkla tur när jag red förut, märks det att hon inte äter specialfodret som ska göra henne lugn o ha lättare för att bygga muskler, ööm JA, tog bettet o stack iväg i galopp, inte så lyckat precis där då underlaget i skogen INTE va galopperbart, stark som en oxe som bara viker in huvudet eller också kör upp det så jag ser snoken, jisses! Hon tyckte det va en bra idé att börja takta nerför backen -ännu sämre idé. Men jag satt kvar, Muppan stog på alla ben och jag tänkte om hon hade vilat dagen innan (2 dagar i rad isåfall) men icke, hoppas hon inte är som en dynamitlåda på Tor...

Over and out
/Zebran, nåldynan, sykudden


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0